keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Suklainen Kirsikka-juustokakku


Ruotsin Prinsessan häitä katseltiin televisiosta
ja samalla nautittiin ihanasta kakusta, joka sai sitten nimekseen
prinsessakakku.


Käytin pohjassa suklaapäällysteisiä kaurakeksejä, oliskohan ollut Kantolan?
Hillo vaihdettin Boysenmarjahilloon, koska olen kirsikoille allerginen.
Suklaana oli puolikas levy Brunbergin tummaa suklaata (75g).

Muuta huomautettavaa:
*Mielestäni vähempi määrä rasvaa olisi riittänyt pohjaan.
*Käytin kevyttuotteita:
 juusto oli Violan 2% ja ranskankerma oli 13% (käytin koko purkin 200g),
kerma oli tosin tavallinen hyla-vispikerma.

Kaloreita koko kakkuun kertyi näillä muutoksilla 3850 kcal.
En uskalla edes ajatella paljonko olisi tullut ilman kevyttuotteita...

Seuraava versio kakusta on rahkainen...

1 kommentti:

Tarja kirjoitti...

Ihanan näköinen ja makuinenkin oli.