Ruotsin Prinsessan häitä katseltiin televisiosta
ja samalla nautittiin ihanasta kakusta, joka sai sitten nimekseen
prinsessakakku.
Ohje löytyi Koti ja keittiö lehdestä numero 6-7 / 2010:
Käytin pohjassa suklaapäällysteisiä kaurakeksejä, oliskohan ollut Kantolan?
Hillo vaihdettin Boysenmarjahilloon, koska olen kirsikoille allerginen.
Suklaana oli puolikas levy Brunbergin tummaa suklaata (75g).
Muuta huomautettavaa:
*Mielestäni vähempi määrä rasvaa olisi riittänyt pohjaan.
*Käytin kevyttuotteita:
juusto oli Violan 2% ja ranskankerma oli 13% (käytin koko purkin 200g),
kerma oli tosin tavallinen hyla-vispikerma.
Kaloreita koko kakkuun kertyi näillä muutoksilla 3850 kcal.
En uskalla edes ajatella paljonko olisi tullut ilman kevyttuotteita...
Seuraava versio kakusta on rahkainen...
1 kommentti:
Ihanan näköinen ja makuinenkin oli.
Lähetä kommentti